Fakta om prosjektet

  • Prosjektets fullstendige tittel er «Reduksjon av salt og mettet fett i norske næringsmidler».
  • De tre matvarene det er fokus på er brød, smelteost og spekepølser.
  • Prosjektkonsortiet er sammensatt av Kavli, Norgesmøllene, Mesterbakeren, Bergensbakeriene/Baker Brun, Tind/Grilstad, Nortura, Orkla Foods Norge, samt forskningsinstitusjonene SINTEF, Nofima og Animalia.
  • Prosjektet varer i tre år; fra 2015 til og med 2017.
  • Prosjektet er initiert av Nasjonal TeknologiPlattform (NTP) Food for Life.
  • Prosjektet er finansiert av bedriftene og Forskningsmidlene for jordbruk og matindustri via Norges forskningsråd.
  • Referansegruppen til prosjektet består av Helsedirektoratet, Mattilsynet, Kjøtt- og fjørfebransjens Landsforbund (KLF) og NHO Mat og Drikke.
Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s