Løfter om mindre salt i maten

5. oktober var den offisielle dagen for lanseringen av saltpartnerskapet i Norge. En rekke bedrifter og organisasjoner inngikk partnerskap for mindre salt i maten med Helsedirektoratet. Blant dem var en rekke av prosjektets bedrifter og alle forskningsaktørene.  

Gul_logo

Siden saltreduksjon er sentralt i forskningsprosjektet vårt, er det kanskje ikke overraskende at en rekke av bedriftene gikk inn i saltpartnerskapet. Bedriftene som deltar i dette prosjektet er bedrifter som tar samfunnsansvar og som ønsker å være med på saltdugnaden som er igangsatt nå.

Den 5. oktober inngikk Kavli, Mesterbakeren, Norgesmøllene, Bergensbakeriene (Cernova), Nortura og Orkla saltpartnerskap. Det samme gjorde alle FoU-aktørene i prosjektet; Nofima, Sintef og Animalia.

Les mer om saltpartnerskapet på Helsedirektoratets nettsider.

Advertisements

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s