Forskningsdagene 2015 er åpnet

Forskningsdagene 2015 har mat som tema. Arrangementet vårt er en del av Forskingsdagene. 
Forskningsdagene 2015

I dag åpnet Forskningsdagene 2015 og i løpet av de neste 12 dagene arrangeres det foredrag, demonstrasjoner, forskningstorg, stand up, konferanser, osv osv, i 15 ulike byer i Norge.

Vårt arrangement finner sted i Mathallen i Oslo mellom kl 15 og 18 den 23. september. Vi byr på prøvesmaking av vanlige og saltreduserte produkter, og dine tilbakemeldinger blir tatt med videre i forskningsprosjektet. I tillegg blir det foredrag om salt og helse, salt og smak og saltets teknologiske egenskaper i matvarer.   Forskningsdagene.no har publisert en artikkel om arrangementet vårt. Den finner du her www.forskningsdagene.no/artikler/bli-med-pa-et-forskningsprosjekt

Stikk innom da vel!

Advertisements

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s